Jag lever

Hej! Jag är faktiskt vid liv fortfarande, trots två veckor i storstaden. Jag har lyckats återhämta mig efter personalfesten i förrgår och nu njuter jag av den sista sommardagen för i år. Jag har inte så mycket nytt att rapportera egentligen, allt flyter på som vanligt i Malmö. Jag har fortfarande inte fått tag på riktig bostad och om en månad åker jag ut på gatan, så vi får se vad som händer på den fronten. Nästa helg tänkte jag mig hem till Växjö en sväng, eventuellt. Vi kanske ses?

Jag avslutar med lite foton från mitt djärva, chockerande och överraskande liv i storstaden. See you!

UPPDATERING: Nu åker jag till Växjö! Be there!Jeaaaa! Naaaaee!

Äntligen en lugn kväll! Då har jag tid att blogga!


Ingen har väl kunnat undgå att jag har flyttat till Malmö nu, med tanke på det enorma tomrum jag lämnat efter mig i Växjö. Här i storsta'n är allt bra, fast det är otroligt många som pratar skånska här. Jag kan över huvud taget inte förstå varför, så var det inte när jag var i Göteborg, eller i Stockholm (där det istället var ganska många som pratade stockholmska). Stora städer är i sanning märkliga och skrämmande! Ett annat stort mysterium är hur stadsbussarna kan dundra fram som rallybilar i hundratusentals kilometer i timmen mitt i stan, och ändå aldrig någonsin lyckas komma i tid. Det övergår mitt lantliga förstånd.

Hittills har jag haft fullständigt fullt upp. I fredags flyttade jag hit och installerade mig i mitt temporära boende. Jag lyckades time'a min flytt så att den sammanföll med starten på Malmöfestivalen, så det var maximalt omöjligt att komma fram med bil i stan. På lördagen installerade jag mig ytterligare i lägenheten och gav mig mot kvällen ut till festivalen för att dricka öl och äta sanslöst kryddstark chilensk bondkorv med ett par av mina syskon. Nästa kväll var det dags att bekanta mig med Malmös farligaste människor på Fudoshin Karate-Do. Det var jag och idel svartbältare. Det gick bra.

I måndags bar det åter iväg ut på stan för att lyssna på inga mindre än Svenska Akademien! Värsta grejen!
Imorgon bär det iväg till branschmässa för kommunalekonomer, woot! Då ska jag prata ekonomgrejer med ekonomer. Diskutera budgetar och så. Yeah... Jag vet att ni är avundsjuka. Nu är det dags att slöa framför tv'n nån timme innan man måste sova. Jag ska försöka hålla er uppdaterade om vad som händer i södern framöver. Har jag inte bloggat igen på tio dagar så kan ni utgå ifrån att jag är knivmördad eller bortförd av danskar.

RSS 2.0