Pust, stånk

Jösses vad jag jobbar. Har blivit tiotimmarsdagar varje dag hittills i veckan, och med restid inräknat så blir det inte så många timmar per dag till lek och skoj. Som t ex att blogga. Jag hade ju nämligen tänkt att jag skulle börja blogga mycket oftare, men så har jag tänkt ganska många gånger och det brukar aldrig hända nånting. Hur som helst, till helgen är det kalas i Växjö! Wohoo! Jag hoppas att alla i hela världen kommer, det ska bli skoj. Nu ska jag laga mat och pusta ut lite, nästa gång jag bloggar så blir det kanske lite mer substans. Hej då!Semester 1.0

Nu är jag tillbaka i Malmö och har just uthärdat min första arbetsdag för året. Puhh, jag har glömt allt känns det som! Men det blir nog bättre snart, det är åtminstone bara tre dagar innan det är helg. Jag ska också passa på att ge toppbetyg till min allra första semester som varade från 20/12 till 6/1, den kunde inte ha varit bättre! Jag har hunnit med inte mindre än två spritfester, varav den ena genererade en given list-etta från OFAAB och den andra genererade årets största baksmälla. Jag har även hunnit med otaliga tv-spelskvällar, ett par promenader och en bastukväll med jättemånga svettiga män!

Väl tillbaka i Malmö så har jag satt igång med att förnya mig, i riktig nyårsanda. Jag rakade av mig skägget och mustaschen och ser därmed ut som nån slags pojkspoling. Till helgen är planen att jag ska byta ut min 8 år gamla mobiltelefon också, och på lite (bara lite) längre sikt så ska jag skaffa en egen lägenhet. Förändring! Förnyelse! Hail Tzeentch!

                           Före                                                           Efter
Nu känner jag att det börjar bli dags att sova. Förra natten blev det inte mycket sömn då min kropp hade bestämt sig för att fortsätta med semestern och inte hade några som helst planer på att somna tidigt och stiga upp halv sju. Steg upp halv sju gjorde den dock ändå, till dess förtret, så nu tror jag att den är en aning mer medgörlig. Hej då!

RSS 2.0