VM!

Visste ni om att det är fotbolls-vm nu?? Jag fick veta för ett par dagar sedan. Jag skiter fullständigt i fotboll normalt sett men just i år är det två saker som gör fotbolls-vm fantastiskt. Inte så fantastiskt att man behöver titta på det förstås, men fantastiskare än vad det annars hade varit. Dvs fortfarande inte särskilt fantastiskt. Hur som helst, de bra sakerna är dessa:


1. Nordkorea är med. Hur det gick till är det ingen som vet, och att de vågar släppa ut ett helt fotbollslag ur landet är imponerande. Jag förutsätter att alla spelarna har militäruniformer och såna där jättelika officershattar. Jag förutsätter också att de kommer att vinna alltihop. Åtminstone kommer de att rapportera i inhemsk media att de vann varenda match med 100 - 0. Go Nordkorea!

2. Vuvuzelor. Det är såna här superirriterande tutor som tydligen är väldigt populära i sydafrika, och nu är det massa fotbollsfans och spelare som klagar på att oljudet förstör matcherna. Jag tycker ofta att det är ganska komiskt när folk blir seriöst upprörda över löjliga saker, och eftersom jag tycker att fotboll är ganska meningslöst så tycker jag också att vuvuzelorna är världens roligaste! Bara namnet liksom, vuvuzela! Haha!
RSS 2.0