Oj vad jag tar ställning!

Jösses vad ni andra skriver mycket! Ni skriver ju alla 3-4 inlägg om dagen känns det som. Jag skriver ett i veckan. Jag skyller på att jag donar så mycket med företaget. När jag började blogga så gjorde jag inget om dagarna, då hade jag inget bättre för mig än att läsa tidningar och nyhetssajter, så jag hade alltid nåt att skriva om. Nu sitter jag och trixar med hemsidan i timmavis, och blir dum i huvudet av hur krångligt och svårt allt är. Jävla sladdar och teknik! Jag är impad av programmerare som faktiskt begriper sånt här. Fast samtidigt är jag rädd för dem, för jag är rädd för sånt jag inte förstår. Och sånt jag är rädd för blir jag arg på! Jävla programmerare! De kommer hit och tar våra jobb och kvinnor, och bygger sina serverparker i våra svenska områden. Stick tillbaka till internet, va!

Oj, ursäkta mig. Jag har fördrivit kvällen med att surfa runt på nationaldemokraternas hemsida, sånt tär på toleransen. Hur som helst så har jag varit duktig med ställningstagandena på sistone. Igår damp det ned ett brev från Svenska Kyrkan med ett bevisdokument på mitt utträde, samt ett guilt trip-brev som upplyste mig om att jag valt att inte längre bidra till kyrkans verksamhet bland människor i nöd, eller till att bevara kyrkobyggnader med kulturhistoriskt värde. Det är rättvis kritik, som jag tar till mig av. Jag känner att jag kan hjälpa människor i nöd genom de vanliga välgörenhetsorganisationerna, utan att behöva gå via någon sekt. Jag vet ännu inte riktigt hur jag kan bidra till bevarandet av kyrkobyggnader med kulturhistoriskt värde, men jag kan ju i alla fall låta bli att pinka in i dem. Mitt andra stolta ställningstagande är att jag har betalat in min medlemsavgift till Republikanska Föreningen. Det känns bra! Hundratjugo kr per år, och vartenda öre går till kampen mot kronan. "Hellre en tia i månaden än en krona på slottet", som RepFs slogan lyder. Jag känner mig redan som en bättre människa!

image43

Avslutningsvis en såndär "dagens låt", som kidsen håller på med nuförtiden.


Dagens låt: Doktor Kosmos - Haschtomte
"Du är en sann rebell och hårdför anarkist
Stat och byråkrater tycker du är jävligt trist
Du tror att du är frontsoldat åt radikalismen
Men du är nyttig idiot åt nyliberalismen
"

AK 47, aftonbladet, DN, wikipedia, He-Man

Hej! Idag ska jag prata om många spännande ämnen! Till att börja med så ska jag gratulera AK 47:an på 60-årsdagen, fast det är nog lite i efterskott tror jag. Hur som helst så var det någon gång 1947 som vapnet kom till, därav siffrorna "47". AK 47 is the tool! *ratatatata* Don't make me act the motherfuckin' fool!

image42

Sedan så ska jag berätta den lite tråkiga nyheten att aftonbladet och jag har börjat glida isär. Jag känner inte den glöd som fanns där i början, när aftonbladet och jag gjorde allt tillsammans. Aftonbladet skrev en tokig nyhet, jag skrattade. Aftonbladet skrev fel hundra gånger, jag rättade till det. Genom vått och torrt höll vi ihop, aftonbladet och jag! Nu börjar jag dock mer och mer känna att jag vill läsa andra tidningar. DN har jag läst en del, och även länkat till ett par gånger på min blogg. Faktum är att DN är en mycket bättre tidning, där man kan få läsa nyheter i fred utan att drabbas av aftonbladets fjanterier. Bra serier också, på DN. Att läsa Rocky varje dag är ett måste! Det enda som håller mig kvar vid aftonbladet är att det faktiskt är en socialdemokratisk tidning, vilket innebär att den har hyggligt läsvärda ledare och kulturspalter, medan DN är liberal och därmed hatar allt som är fint och bra.

Men nog om aftonbladet och DN! Det finns en sida som står över alla andra, nämligen den bästa sidan på internet: wikipedia! Allt jag vet har jag lärt mig av wikipedia. Är man nyfiken på något så är det bara att söka på wikipedia, oddsen är höga att det finns skrivet om det där, även om det är nån liten obskyr skitsak. I synnerhet om det är en obskyr skitsak! Allt man läser på wikipedia får man dock ta med en liten nypa salt, eftersom det är möjligt för vem som helst att editera sidorna där. Det mesta snacket om wikipedias opålitlighet tycker jag dock är rätt överdrivet, de flesta större artiklar har ju faktiskt källhänvisning till allt de skriver, som man kan kontrollera. Man får använda lite sunt förnuft helt enkelt, och göra sin egen bedömning av hur trovärdigt det är.

Hur som helst så läste jag en rätt kul artikel på aftonbladet om wikipedia, och om hur olika företag och organisationer har gått in och ändrat artiklar för sina egna lömska syften! Det var rätt rolig läsning. Bl a så har en BBC-anställd gått in och ändrat G.W.Bush's mellannamn till "wanker". Funny stuff! Även CIA har använt wikipedia som ett vapen i sitt högteknologiska cyberkrig mot terrorismen, och ändrat artikeln om Irans president Mahmoud Ahmadinejad. Take that, Mahmoud! Det framgår inte exakt vad som ändrats, men det lär vara något riktigt saftigt! Jag tänker mig nåt i den här stilen.

This company is on the fast track to the it list, blast fax kudos all around!

Hej kära vänner! Som ni märkt har det inte blivit mycket skrivet för mig på sistone, det var baske mig två veckor sedan mitt senaste inlägg. Därför så tänkte jag att jag nu är skyldig er en liten uppdatering, så att ni får veta vad som händer hos mig och vad det är som har tagit min tid i anspråk på sistone.

Det är så att jag har haft ett projekt i sommar. Till följd av att alla företag och myndigheter i hela Sverige har underlåtit att ge mig anställning trots femton miljarder ansökningar och en slagkraftig meritförteckning bestående av 1: Nästan klar med nån slags utbildning och 2: Körkort, så bestämde jag mig för att starta eget företag. Vara min egen chef, arbeta på egna tider, tappa håret av stress och ångest när jag bollas runt av marknadens nycker; THE GOOD LIFE! Min plan är att jag ska sälja asiatiska prylar via e-butik (Det är som en riktig butik, fast på internet, så den är egentligen på låtsas. Samma princip som för e-tuff, e-snygg, e-smart och e-populär.) till intet ont anande kunder i Europa. Produkter såsom kinesiska målningar, bordslampor, prydnader och annat med asiatiskt tema som går att kränga. Just nu är jag på gång med att importera grejer från Kina och Thailand, och att fixa hemsidan.

Min målsättning med företaget är inte direkt att bli rik, men förhoppningsvis så går jag plus minus noll i alla fall, kanske kan det till och med ge lite extra slantar. Den främsta anledningen till att jag gör det är att jag är så gruvligt uttråkad. Utan vare sig jobb eller skola att lägga energi på så behöver jag någonting att göra. För det andra så är det riktigt kul att syssla med företaget, jag får lite användning av mina ekonomi-kunskaper och så, och för det tredje så känns det som att det kan vara en bra merit när jag i framtiden skaffar mig ett riktigt jobb.

Det dröjer nog en dryg månad eller så innan jag kommer igång med verksamheten. Då lämnar jag trasproletariatet bakom mig och börjar leva som en business-man! Då ska jag åka runt med Reinfeldt i limo och kasta enkronor på uteliggare. Då ska jag gå på elit-fester i stockholm och röka cigarr med direktörerna, och skratta rått åt skämt om arbetarklassen. Då ska jag sitta med tidning, pipa och whiskey i min direktörsfåtölj och nicka medhållande åt borgarnas tokiga dumheter.

Jag ska försöka hålla er uppdaterade om det händer något viktigt, men för säkerhets skull så har jag illustrerat ungefär hur allt kommer att gå till:

image41image42

RSS 2.0