Nu har det kommit, armbandsuret!

Ibland får man rätt roliga skräpmail i sin inkorg:


"If you want to create a look of a successful and self-confident person, you will surely need to own the prestigious watch. We offer you the high quality replica watches for the Lowest price in the internet!"

och

"What distinguishes the person from a monkey? Our watches! Come and buy the copy of the Swiss watches! We have world's known brands such as Rolex, Cartier, Omega and many others at our site!"


No hero time :(

4 dagar och inga superkrafter :(. Åtminstone inga som jag märkt av ännu. Jag får nog nöja mig med att vara en del av schizofreniduon He-man/Prins Adam. Istället för att vara en riktig person med flera låtsaspersonligheter så är det en påhittad person med flera riktiga personligheter. Våra superkrafter inkluderar t ex att kunna sitta på var sin ände av en instabil stapel kuddar utan att ramla omkull. Mycket användbart i extremt få situationer.

Jag längtar jättemycket till julsemestern! Ledighet sweet ledighet!

Hero time del 2, och en historialektion

The deed is done! Nu har jag varit ute på ett sovjetiskt äventyr där jag kämpade mig genom regn, rusk och mörker för att få min lydnadsspruta av Staten (förvisso Landstinget i det här fallet, men ni förstår). På busshållplatsen blev jag informerad av ett närgånget fyllo att "borgarna ska tuktas" och att jag "minsann ser ut lite som en borgare"*. Väl framme vid sjukhuset blev jag insjasad i ett vaccinationsrum där jag stoiskt blottade min arm och sade "JAG ÄR REDO FÖR MITT ELIXIR". Jag fick mitt elixir och blev sedan guidad till ett knökfullt väntrum där jag skulle sitta i tio minuter för att sedan gå min väg. Det är en rätt märklig känsla att sitta i ett väntrum och vänta på ingenting, kan jag tala om. Sovjetiskt.

Jag har dock ännu inte upptäckt några superkrafter. Jag förmodar att elixiret behöver någon dag eller två på sig att mutera mig, så jag får ge mig till tåls. Tills vidare så tänkte jag ge er en snabb men matnyttig historialektion, courtesy of pestboken. Allt jag kan om medeltiden har jag lärt mig av pestboken!

Det så kallade hundraåriga kriget mellan England och Frankrike (som varade i 116 år och är det längsta kriget i mänsklighetens historia) utbröt år 1337. Det kommer ni nu aldrig att glömma! Digerdöden utbröt i Europa tio år senare, 1347. Ett jämnt och bra årtal, om man utgår ifrån 1337. Det var allt. Kom ihåg att det är jätteviktigt att kunna årtal!

*På hemvägen (på samma hållplats) var dock allt förlåtet. Då dansade han glatt till två gatumusiker och ville bjuda upp mig att dansa med honom och två livrädda tonårstjejer.

Hero time!

Snart är jag osårbar, osårbaaaar!! Jag har nämligen blivit kallad till vaccination på fredag, hurra! Just den här fredagen är heller inte vilken fredag som helst, det är fredagen den 13:e, vilket nästan garanterar att jag kommer att utveckla någon slags superhjälteförmåga av häxbrygden de injicerar mig med. Vad kan det bli för kraft tro? Jag hoppas på något som är genuint användbart i min vardag, såsom förmågan att frammana lunch ur tomma intet, att kunna lukta mig till formelfel i excel-kalkyler, eller att kunna mörda människor med tankekraft.

Jag rapporterar till helgen vad det blev. Håll tummarna för mig!
Livstecken

Hej kära vänner! Jag lovade någon att jag skulle uppdatera min blogg för ett par dagar sedan, fast sen bröt jag prompt det löftet. Sån är jag! Sveklig, sviklig, bedräglig, falsk, trolös, förrädisk, oärlig, illojal, opålitlig, skurkaktig, lömsk. Det är jag i ett nötskal. Men nu uppdaterar jag äntligen!

Hur som helst så lever jag faktiskt fortfarande. Livet fortsätter ungefär som vanligt i Malmö, på jobbet börjar det dra ihop sig till ett fruktansvärt årsbokslut, men jag väljer istället som att se det som att det börjar dra ihop sig till julsemester! Då ska vi fira!

I övrigt så har jag lånat en bok om pest. Pest är numera det bästa jag vet! Det finns inget som är bättre än pest. Och med det så lämnar jag er för den här gången. Som vanligt så lovar jag att uppdatera min blogg oftare, men bered er på svek. Hej då!
RSS 2.0