Look at me! I'm Dr Zoidberg, home owner!

Hej! Nu har jag efter mycket möda och värk flyttat in i min nya lägenhet! Jag fick nycklarna i tisdags förra veckan, och jag har bott här sedan i onsdags. Utan vare sig dator eller internet, fram till igår kväll! Men nu är datorn uppe och allt är frid och fröjd. Lägenheten är på 29 kvadrat och grann som bara den, jag ska lägga ut lite bilder så fort jag orkar. Vilket kan dröja, för jag är lat som en jävel och som regel rätt trött efter jobbet. De kräver nämligen att jag gör en massa saker på jobbet. Hundratals saker!! Man går till jobbet varje dag för att få betalt, intet ont anandes, och så kommer folk och kräver att man ska utföra en massa arbetsuppgifter! Det är skandal.

Hur som helst så är jag tillbaka på internet nu, jag ser fram emot att få börja e-umgås med er alla igen. Jag kommer också till Växjö någon helg framöver, så att vi till och med kan IRL-e-umgås, eller "umgås" som det också heter. Sen är det bara för er att börja planera in när ni ska besöka mig, jag erbjuder liten fika så allt som behövs är kläder efter väder och ett gott humör!



Så här ser det ut när man köper en bostad, ungefär.

Glad påsk

Hej! Idag är det långfredag, på långfredagen firar man att Jesus är död. Jag ska fira genom att åka till Växjö och umgås med familj och vänner. Tjoho!



Perry Bible Fellowship

Idag fastnade jag på Perry Bible Fellowship medan jag satt och väntade på att tvätten skulle bli klar. Det är verkligen en djup tragedi att de har slutat uppdatera, då de är de roligaste serierna jag någonsin läst! Rekommenderas varmt till alla som inte känner till dem.



RSS 2.0