Hjälp, jag bor i skåne!

Hej kära vänner! Vet ni vad, jag är en väldigt social människa! Det trodde jag aldrig om mig själv, förrän jag flyttade till Malmö och lämnade min bekantskapskrets bakom mig (jag är alltså inte social på det viset att jag skaffar mig nya skånska vänner, utan på det normala viset). Jag håller på att bli fullständigt lappsjuk här i vildmarken, inte en civiliserad smålänning så långt ögat når! Min annalkande galenskap tar sig uttryck såsom att jag dagligen lyssnar på SPRAYdio's country-kanal på jobbet. Det är tyvärr den minst dåliga webradion jag har lyckats hitta, någon som har några tips?

I övrigt är allt bra. Jag trivs jättebra med jobbet och arbetskamraterna är supertrevliga. På bostadsfronten är det som vanligt ungefär, fast jag ska faktiskt på visning på en lägenhet nästa vecka, så med lite tur får jag eget boende! Då måste alla komma och leka med mig.

Slutligen vill jag tacka så mycket för senast jag var i Växjö, det var jätteroligt att träffa er alla! Jag blev bjuden på våfflor och pussades med en hund! It was the best!


RSS 2.0