Be an informed voter in 2008!

I november är det presidentval i USA, har ni bestämt er för vem ni ska rösta på? Jag utgår ifrån att alla människor får rösta då, eftersom USA:s president bestämmer över hela världen.

Här är ett test som Lange tipsade mig om. Själv ska jag tydligen rösta på Barack Obama. Det låter rimligt, om än bara för att alternativen är ännu värre.


image130

Hej!

Jag är faktiskt inte död. Jag lever. Jag har inte övergett er heller, om ni trodde det! Jag har bara varit tvungen att ta paus ett tag då jag har slitit rätt non-stop med examensarbetet. Men nu är det klart! På fredag är det presentation, och sen eventuell komplettering, sen är jag färdig ekonom. Fast jag kanske ska skriva en uppsats till den här våren och bli en ännu häftigare ekonom, jag har inte bestämt mig ännu. Hur som helst så ska jag ta mig tid att blogga lite oftare.

Imorgon blir det karate! Pow! Biff! Det är jag, per och lange som ska börja träna, för att bli lika coola som Dolph Lundgren och Daniel LaRusso. Mer om detta i framtiden, när vi har kommit igång. Nu ska jag ut och promenera en sväng tror jag, bye byee.


image132  image131

RSS 2.0