Krossa haj-imperialismen!

Hej! Jag är tillbaka från Japan nu, som alla vet. Planen var att jag skulle skriva en sammanfattning av min tid där, tillsammans med bilder. Anledningen till att det tar sån tid är att jag inte har alla bilder ännu. Jag tog tusen miljoner bilder i Japan, och fyllde därmed upp båda mina minneskort (och tömde båda mina batterier) rätt så snabbt. Därefter lånade jag Kumikos kamera, vilket innebär att hon har rätt så många av mina foton. Jag ska försöka få över dem snarast, så att jag kan redogöra för min resa! Tills vidare så kan jag underhålla och informera er med nyheter från världens alla hörn.

I Irak, till exempel, så har ockupationsmakten USA gått ännu längre i sin nedriga kamp för att förstöra allt som är fint och bra. Deras senaste ondskefulla plan är att släppa ut hajar i Eufrat. Säkert specialtränade hajar, som bara angriper de mest oskyldiga! Det sistnämnda är jag dock inte säker på, det är bara en gissning. Att det är USA som släppt ut dem är dock 75% säkert, enligt "en lärare".

För övrigt anser jag att Mats bör skaffa mustasch. Kanske en sån Lenin hade? Skägg är valfritt, men uppmuntras.


image47

So long, suckers!

image46

I love dogs!

Helt orelaterat så ska jag också berätta att jag imorgon (17/10) reser iväg till Japan för att hälsa på min underbara flickvän. Jag återvänder fredagen den 26:e, men till följd av en himla massa olika saker så kanske jag inte kommer till växjö förrän den 27:e eller 28:e. Så ni slipper mig ett litet tag, och när jag återvänder så kommer jag att vara en skröplig gammal 25-åring som alla andra i min bekantskapskrets.

Flygresan till Japan blir ett äventyr i sig. Först flyger jag från Köpenhamn till Amsterdam. Från Danmark till Holland alltså! Inser ni hur olustigt det är för mig? Sen så måste jag vänta drygt fyra timmar i Amsterdam också, snyft. Jag ser det som en slags rit, ett slags mandomsprov, inför min 25-årsdag. Klarar jag väl av det så blir allt dock mycket bättre. Då flyger jag över Underjordiska Socialistrepubliken Sovjet, Folkrepubliken Kina, och kanske även lite över Demokratiska Folkrepubliken Korea. Det sistnämnda tvivlar jag dock på. Jag tror inte att flygbolagen vill riskera att man får en skymt av den lyx och det överflöd som människorna lever i där.

Väl i Japan ska jag göra en massa grejer, och resa till en massa ställen, men det berättar jag om mer utförligt när jag kommer tillbaka. Till dess så kan ni fundera över och sinsemellan diskutera hur mycket ni saknar mig, samt fundera över vilken 25-årspresent som skulle göra mig minst missnöjd.

Ha det så bra i Sverige kära vänner! Hejdååå!

Provdags!

Ni kommer väl ihåg allt jag lärt er under mina tidigare bibelstunder? Det är bäst för er! Nu är det nämligen dags för prov! Egentligen borde jag ha sagt till i förväg så att ni fått tid att plugga, men eftersom jag, precis som Gud, är nyckfull och sadistisk så struntade jag i det.

Ni har tio minuter på er. Börja... nu!


För mina yngre läsare kan jag tipsa om den här sidan, som Ican skickade till mig. Mycket pedagogiskt och lärorikt.

image45

RSS 2.0