Kära vänner!

Hej på er! Nu kände jag att det var dags för ett blogginlägg. Det har inte blivit så mycket sånt på sistone, då jag har jobbat och stått i en massa. Men min blogg är som ett slags vidrigt träskmonster, den vaknar ständigt till liv när alla tror att den är död. Det finns också andra likheter.

När jag kom hem från jobbet idag så hade mitt examensbevis kommit, och det är ju trevligt. Jag vill därför meddela att det nu är helt okej att titulera mig MASTER OF SCIENCE.

Eftersom Växjö Universitet nu har gett mig en superhjälte-titel så är jag förstås på jakt efter superhjälte-kompanjoner med vilka jag kan bilda ett superhjälte-team. I första hand behövs någon med makalösa köttkunskaper, en slags MASTER OF MEAT om man så vill. Gärna med kampsportsbakgrund. Därtill någon med kätterska kunskaper i djävulens språk, samt någon som kan köra truck och skälla ut kunder efter noter.

Men alla superhjälteförmågor är förstås välkomna, allt från dunkla kunskaper om flygplansmotorer till massageutbildning och fingrar av stål. Gärna någon med en kniv också, ifall vi skulle hamna i trubbel. Tillsammans blir vi ostoppbara i vår kamp för att krossa det engelska kungahuset!!RSS 2.0