Folk umgås med mig!

Nu har jag inte skrivit nåt på två veckor eller så, trots att det egentligen finns jättemycket att skriva om. Jag har nämligen haft besök ytterligare två gånger! Jag har faktiskt haft besök här fyra helger i streck nu, det är helt otroligt! Om jag inte visste bättre så skulle jag tro att folk faktiskt tyckte om mig. Men nu vet jag ju bättre, och förstår därför att folk inte tycker om mig. Jävla folk! En vacker dag ska ni få smaka på min vrede! Särskilt han whatshisname, programledaren i Power of 10. Har ni kollat på det någon gång? Och hört programledaren prata? Han är en värre människa än Hitler! Jag hatar honom och vill att han ska försvinna! Nu pratar vi inte mer om det.

Förra helgen var Åsa här och hälsade på. Vilka äventyr vi hade! Första kvällen drack vi jättemycket kaffe och bestämde oss för att nattvandra på rosengård. På hemvägen gick vi med i en slags sekt. Vi tror att den går ut på att man dricker paraplydrinkar på en paradisö. Resten av helgen drack vi öl, hamnade i slagsmål på stan, räddade livet på en människa, patrullerade horkvarteren och var bakfulla. Eftersom Åsa inte blir bakfull så var jag bakfull för två.

Helgen som var nu precis, då var Lange och Osto på besök. Vi gjorde möllevångsfestivalen! Höjdpunkten var helt klart Incesthora. Ingen av oss är helt säker på att det faktiskt var Incesthora som spelade, men det var det namnet som stod på schemat. Det var en slags punkare som misshandlade en gitarr och en munk som dog en plågsam död i trekvart. Ljuvt. En annan höjdpunkt var när vi upptäckte att Malmö faktiskt har en hårdrocksklubb, hurra! Där spelade Lechery, som inte var särskilt bra men spelade väldigt högt. Hurra!

Vi fastnade till och med på en vimmelbild!Det var allt. Hej då!

Jag lever och frodas

Hej! På begäran av Julia och många andra så skriver jag ett inlägg, så att ni vet att jag lever. Fast ni vet ju att jag lever ändå, flera av er var till och med och hälsade på i helgen! Det var mycket trevligt! Vi åt kebab, drack öl, åt kebab, sov, och drack segerkaffe. Alla tycker om segerkaffe. Så här såg det ut då:Nu ser det helt annorlunda ut, ty jag har gjort mig av med soffan på bilden och istället fått en låda plankor, tyg och skruvar som enligt IKEA utgör beståndsdelarna av en ny, mycket bättre soffa. Jag är inte helt övertygad om detta, men jag får väl ge IKEA-manualen en chans och snickra till någonting.

En annan stor nyhet är att jag går på semester om två dagar. Hurra! Då ska jag resa land och rike runt och ha kalas med mina vänner, det blir skoj!

RSS 2.0