Grovl! Arrrhh!

Igår såg jag The Wolfman på bio, faktiskt inte alls så dålig som jag trodde! Bitvis riktigt fet varulvsaction! Som följd av detta efterlyser jag nu bra varulvsfilmer, har ni några tips? Dog Soldiers är ju given, och den kan jag för övrigt rekommendera till alla, men mer än så? I dessa dagar görs det inget annat än vampyrfilmer känns det som, därför känns det uppfriskande med vargar som biter av ansikten.

Hatinlägget kommer, jag ska bara uppbåda lite hat till. Jag har uppbådat ganska mycket hat, men jag känner att jag kan uppbåda lite till. Tills vidare lagrar jag mitt hat som en liten svart boll i mitt hjärta, det kan ju omöjligen få fruktansvärda konsekvenser.


Jag lever i själva verket

Jag är bara dålig på att blogga. Nu har vi alla blivit utmanade att göra hatlistor, så det måste jag förstås också göra. Problemet är att jag inte hatar så mycket.  Jag kan irritera mig på en hel del, så det får nog bli en mild irritationslista snarare än en hatlista, men jag ska försöka komma på någonting jag faktiskt hatar. Alla människor har hat i sig tror jag, någonstans. Dags att hitta mitt!

På hatiskt återseende!

RSS 2.0