Detta gör mig glad

Jag dök på ett roligt nyhetsklipp på youtube idag. Det ger mig en möjlighet att prova på att posta en video-länk för första gången!
För de som inte orkar titta så går den ut på att ryska armen tydligen har lämnat 200 stridsvagnar ute i skogen för att de inte orkade transportera dem till militärbasen, och de fick bara brått att flytta på dem efter att lokalinvånare berättat om dem för media. I slutet av videon förklarar de att anledningen till att det inte var någon direkt brådska att leverera dem var att militären redan hade 10 000 stridsvagnar som de inte använde, och att man bara fortsätter producera stridsvagnar för att stridsvagnsfabrikerna ska överleva.

Det sammanfattar ganska så bra varför ryssland är mitt favoritland. Här i EU är vi så naiva att vi subventionerar inom-europeiskt jordbruk, men när den globala politiska situationen destabiliserar på riktigt så är det väl ändå antalet stridsvagnar, snarare än tillgången på mat, som räknas?

Kommentarer
Postat av: Luzze

Jag tycker att byborna var ganska otacksamma. Staten har så många onyttjade fordon så man kan ge bort ett par hundra utan att det direkt märks, och så ringer folk och gnäller istället.

2010-03-02 @ 16:37:08
URL: http://luzze.blogg.se/
Postat av: Linus

Hade jag bott där så hade jag haft en stridsvagn på min garage uppfart!

2010-03-02 @ 19:17:14
Postat av: Mufflon

Haha, jag säger detsamma linus!Vilket underbart socialistiskt paradis ryssland är, där staten förser varje medborgare med en stridsvagn.

2010-03-04 @ 21:53:35
URL: http://salenko.blogg.se/
Postat av: Linus

Alla får varsin rock, varsitt kokkärl, varsin plunta och......varsin stridsvagn förstås!

2010-03-05 @ 19:58:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0