Grovl! Arrrhh!

Igår såg jag The Wolfman på bio, faktiskt inte alls så dålig som jag trodde! Bitvis riktigt fet varulvsaction! Som följd av detta efterlyser jag nu bra varulvsfilmer, har ni några tips? Dog Soldiers är ju given, och den kan jag för övrigt rekommendera till alla, men mer än så? I dessa dagar görs det inget annat än vampyrfilmer känns det som, därför känns det uppfriskande med vargar som biter av ansikten.

Hatinlägget kommer, jag ska bara uppbåda lite hat till. Jag har uppbådat ganska mycket hat, men jag känner att jag kan uppbåda lite till. Tills vidare lagrar jag mitt hat som en liten svart boll i mitt hjärta, det kan ju omöjligen få fruktansvärda konsekvenser.


Kommentarer
Postat av: Osto

Så den rekommenderas då med andra ord? Varit sugen på den, iom att jag alltid föredragit varulvar framför vampyrer, iallafall dagens fjantvampyrer.

2010-02-21 @ 16:38:01
URL: http://osto.blogg.se/
Postat av: Mufflon

Rekommenderas och rekommenderas, det var ju ingen höjdarrulle direkt. Jag hade riktigt låga förväntningar på den och därmed blev jag positivt överraskad, men det är ingen film man kommer ihåg för all framtid.Gore'igt varulvsvåld utlovas dock!

2010-02-21 @ 17:53:01
URL: http://salenko.blogg.se/
Postat av: Per

Jaså, man kanske skulle se den då. Enda varulvsfilmen jag sett annars är nog den där med Jack Nicholson. Minns inte vad den heter, men jag tror att du hatar den.

2010-02-21 @ 19:23:05
URL: http://naifuzan.blogg.se/
Postat av: Mufflon

Det är troligt att jag hatar den om Jack Nicholson är med. Alla filmer med Jack Nicholson är för övrigt varulvsfilmer med tanke på att han är en varulv. En ful varulv.

2010-02-21 @ 19:28:31
URL: http://salenko.blogg.se/
Postat av: Julia

Wolf heter den med Nicholson och den tycker jag är rätt bra. Wolfman är bra för att Anthony Hopkins är med. Och han den där alvfarsan från sagan om ringen och nån agent från Matrix. Och så Benicio del Toro såklart. Nu är jag en person som dömer film utifrån skådespelare, så jag kanske inte ska uttala mig om Wolfman är bra eller ej. Hade inte Hopkins varit med hade jag tyckt att den var kass, men nu råkade han ju spela en bitter gammal gubbe med pondus så därför rekommenderar jag den. Men hey, ni är väl inte så kräsna? Ni gillar ju film om mördarbarn i en majsåker.

2010-02-23 @ 22:50:22
URL: http://babyhasatemper.blogg.se/
Postat av: Ican

Ha ha poäng Julia!

2010-02-24 @ 21:31:36
Postat av: Mufflon

Säg inte att du hade något emot children of the corn Julia! Världens bästa var det ju! Jag kanske får undersöka Wolf då, bara för att ha sett den. En amerikansk varulv i paris har jag blivit tipsad om också, den går nog överst på listan. Blod och död!

2010-02-26 @ 20:16:15
URL: http://salenko.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0