Folk umgås med mig!

Nu har jag inte skrivit nåt på två veckor eller så, trots att det egentligen finns jättemycket att skriva om. Jag har nämligen haft besök ytterligare två gånger! Jag har faktiskt haft besök här fyra helger i streck nu, det är helt otroligt! Om jag inte visste bättre så skulle jag tro att folk faktiskt tyckte om mig. Men nu vet jag ju bättre, och förstår därför att folk inte tycker om mig. Jävla folk! En vacker dag ska ni få smaka på min vrede! Särskilt han whatshisname, programledaren i Power of 10. Har ni kollat på det någon gång? Och hört programledaren prata? Han är en värre människa än Hitler! Jag hatar honom och vill att han ska försvinna! Nu pratar vi inte mer om det.

Förra helgen var Åsa här och hälsade på. Vilka äventyr vi hade! Första kvällen drack vi jättemycket kaffe och bestämde oss för att nattvandra på rosengård. På hemvägen gick vi med i en slags sekt. Vi tror att den går ut på att man dricker paraplydrinkar på en paradisö. Resten av helgen drack vi öl, hamnade i slagsmål på stan, räddade livet på en människa, patrullerade horkvarteren och var bakfulla. Eftersom Åsa inte blir bakfull så var jag bakfull för två.

Helgen som var nu precis, då var Lange och Osto på besök. Vi gjorde möllevångsfestivalen! Höjdpunkten var helt klart Incesthora. Ingen av oss är helt säker på att det faktiskt var Incesthora som spelade, men det var det namnet som stod på schemat. Det var en slags punkare som misshandlade en gitarr och en munk som dog en plågsam död i trekvart. Ljuvt. En annan höjdpunkt var när vi upptäckte att Malmö faktiskt har en hårdrocksklubb, hurra! Där spelade Lechery, som inte var särskilt bra men spelade väldigt högt. Hurra!

Vi fastnade till och med på en vimmelbild!Det var allt. Hej då!

Kommentarer
Postat av: Per

Fan vilket fett liv du verkar ha i Malmö, nu för tiden!

2009-07-28 @ 22:31:39
URL: http://naifuzan.blogg.se/
Postat av: Mufflon

Ja, det är grymt! Åtminstone när jag har semester och får besök stup i kvarten, annars är det mindre grymt.

2009-07-28 @ 23:20:27
URL: http://salenko.blogg.se/
Postat av: Mats

och vilken härlig skånsk frisyr du har hunnit skaffa redan! Jag ska faktiskt till Malmö imorgon! Wooh!

2009-07-31 @ 07:36:14
URL: http://zetsuei.blogg.se/
Postat av: Lange

incesthora var fan helt superbt. de spelade helt klart i en egen division!

2009-07-31 @ 21:02:30
Postat av: Mufflon

Naeej! Vilken dålig timing Mats, att du åker till Malmö samtidigt som jag åker till Växjö :/. Via göteborg och U2. Och min skånska frisyr är tyvärr borta nu :(Incesthora var helt klart i sin egen division, den bästa av alla divisioner. Divison X kan vi kalla den, där finns bara plats för Incesthora, Krang och stensoldater.

2009-08-02 @ 22:50:49
URL: http://salenko.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0