Hjälp, jag bor i skåne!

Hej kära vänner! Vet ni vad, jag är en väldigt social människa! Det trodde jag aldrig om mig själv, förrän jag flyttade till Malmö och lämnade min bekantskapskrets bakom mig (jag är alltså inte social på det viset att jag skaffar mig nya skånska vänner, utan på det normala viset). Jag håller på att bli fullständigt lappsjuk här i vildmarken, inte en civiliserad smålänning så långt ögat når! Min annalkande galenskap tar sig uttryck såsom att jag dagligen lyssnar på SPRAYdio's country-kanal på jobbet. Det är tyvärr den minst dåliga webradion jag har lyckats hitta, någon som har några tips?

I övrigt är allt bra. Jag trivs jättebra med jobbet och arbetskamraterna är supertrevliga. På bostadsfronten är det som vanligt ungefär, fast jag ska faktiskt på visning på en lägenhet nästa vecka, så med lite tur får jag eget boende! Då måste alla komma och leka med mig.

Slutligen vill jag tacka så mycket för senast jag var i Växjö, det var jätteroligt att träffa er alla! Jag blev bjuden på våfflor och pussades med en hund! It was the best!


Kommentarer
Postat av: Shazbot

Men alltså, du har ju P3s radio, samt alla program av Pang Prego i MP3format med MUSIKEN bortklippt!!!! Kan ju inte blir bättre! http://www.sr.se/p3/pangprego sen klickar du bara på podd och vips!! Cain och Greta hälsar så mycket!

2008-09-19 @ 22:13:01
URL: http://shazbot.blogg.se/
Postat av: Mufflon

P3's radio spelar väl inget bra i musikväg direkt? Pang Prego är ett bra tips dock, tack så mycket! Hälsa tillbaka till tjejerna!

2008-09-19 @ 22:48:17
URL: http://salenko.blogg.se/
Postat av: Jeff

http://www.slayradio.org/

2008-09-20 @ 03:15:05
Postat av: Per

Här är en helt hädisk radiokanal! http://www.soundclick.com/members/default.cfm?member=liheni&content=station&id=672373Eller, en av mina låtar finns visst med bland de 200 låtarna som stationen spelar, så det är ju bra!Eller så kan du gå in på min last.fm-profil och klicka på "Naifuzan's Library" till höger, så får du lyssna på sån musik som jag lyssnar på. Också bra.

2008-09-20 @ 05:28:06
URL: http://naifuzan.blogg.se/
Postat av: Mufflon

Finfina tips! Tack!

2008-09-21 @ 09:07:11
URL: http://salenko.blogg.se/
Postat av: Luzze

Kul - och imponerande! - att höra att du faktiskt överlever nere i skåneland!

Den enda webradion jag har att tipsa om är väl eg Black Metal Radio som jag har en länk till nånstans...fast det kanske inte redigt är din spott-kopp, vad vet jag? Annars är det väl som Olle säger: P3 sänder faktiskt webradio...

2008-09-22 @ 19:12:01
URL: http://luzze.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0