So long, suckers!

image46

I love dogs!

Helt orelaterat så ska jag också berätta att jag imorgon (17/10) reser iväg till Japan för att hälsa på min underbara flickvän. Jag återvänder fredagen den 26:e, men till följd av en himla massa olika saker så kanske jag inte kommer till växjö förrän den 27:e eller 28:e. Så ni slipper mig ett litet tag, och när jag återvänder så kommer jag att vara en skröplig gammal 25-åring som alla andra i min bekantskapskrets.

Flygresan till Japan blir ett äventyr i sig. Först flyger jag från Köpenhamn till Amsterdam. Från Danmark till Holland alltså! Inser ni hur olustigt det är för mig? Sen så måste jag vänta drygt fyra timmar i Amsterdam också, snyft. Jag ser det som en slags rit, ett slags mandomsprov, inför min 25-årsdag. Klarar jag väl av det så blir allt dock mycket bättre. Då flyger jag över Underjordiska Socialistrepubliken Sovjet, Folkrepubliken Kina, och kanske även lite över Demokratiska Folkrepubliken Korea. Det sistnämnda tvivlar jag dock på. Jag tror inte att flygbolagen vill riskera att man får en skymt av den lyx och det överflöd som människorna lever i där.

Väl i Japan ska jag göra en massa grejer, och resa till en massa ställen, men det berättar jag om mer utförligt när jag kommer tillbaka. Till dess så kan ni fundera över och sinsemellan diskutera hur mycket ni saknar mig, samt fundera över vilken 25-årspresent som skulle göra mig minst missnöjd.

Ha det så bra i Sverige kära vänner! Hejdååå!

Kommentarer
Postat av: Jeff

Du får minsann ta och blogga lite när du väl är där också. Kanske inte lika utförligt som Andys australienäventyr, men en del dumheter om alla dumheter du hittar och hittar på.

Make with teh fun!

De fyra timmarna på Schiphol är kanske ingen höjdare (MIND YOR STEPP! - du förstår vad jag menar när du är där), men det kunde vara värre. Du kunde haft ett 20-minutersbyte till nästa plan och därmed inte fått med dig ditt bagage (grrrrrr!).

2007-10-16 @ 11:20:06
Postat av: Per

Vilken fasansfull mardrömsresa det låter som. Tur att du gör den medan du fortfarande är ung och rask.
Have the super happy japan time, och grattis i förskott!

2007-10-16 @ 12:41:22
URL: http://naifuzan.blogg.se
Postat av: Mufflon

Tack för varningen jeff! Jag ska vara på alerten konstant så länge jag är i Amsterdam, det kan jag lova. Behind enemy lines, liksom.

Ska även försöka blogga lite i Japan, när jag kommer åt dator (dvs när jag är hemma hos kumiko). Men vi får se hur det blir med det.

Also thanks!

2007-10-16 @ 13:42:58
URL: http://salenko.blogg.se
Postat av: Jeff

Grattis på födelsedagen!

2007-10-20 @ 15:17:44
Postat av: Ican

Sheng ri kuai le!

2007-10-21 @ 14:07:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0