Viktiga grejer, och så

Den här helgen händer det mycket viktigt! Eftersom alla inte läser tidningen varje dag, och eftersom ALLA läser min blogg varje dag kanske, så har jag tagit på mig uppgiften att informera folk. Here we go:


1. World AIDS Day

Idag (lördag) är det World AIDS Day. Det är en dag då man ska informera människor om AIDS genom att sätta kondomer på obelisker. AIDS är en slags magisk förbannelse som man drabbas av om man inte gör som Gud har skrivit i sin bok. AIDS sprids huvudsakligen genom samlag med syndare. Se därför till att använda kondom vid, eller undvik helt, samlag med människor som är arga, stolta, avundsjuka, eller visar tecken på någon annan dödssynd. Idag kan det vara läge att skänka lite pengar till AIDS-forskning, så att någon oförskämt högavlönad AIDS-forskare kan köpa en ny fräsig sportbil eller ta familjen på skidsemester i alperna.
image119
2. Folkomröstning om ändringar i Venezuelas författning

Imorgon (söndag) är det folkomröstning i Venezuela. Hugo Chavez vill ändra lite punkter i författningen som kommer att göra Venezuela till en fruktansvärd diktatur. Han vill bl a införa gratis universitetsutbildning och sjukvård för alla. Kan ni tänka er ett sådant land?!? Och inte nog med det, han vill avskaffa begränsningen på antalet mandatperioder en president får sitta, så att han själv blir president på LIVSTID så länge han fortsätter bli vald av en majoritet av folket inför varje mandatperiod. Venezuela kommer därmed att ansluta sig till ökända diktaturer som Kanada, Frankrike och Italien. Men frukta inte, USA kommer att grejja biffen med lite sabotage.

image118

3. Parlamentsval i Ryssland

Även Rysslands parlamenstval kommer att ske imorgon (söndag). Putin! Putin! Putin! Alla andra röstar på Putin, därför måste du också rösta på Putin! Fast nu är det ju som sagt ett parlamentsval och inte ett presidentval. Skillnaden är att i ryska parlementsval så röstar man på olika partier med häftiga namn såsom ражданская сила, Сою́з Пра́вых Сил, och Единая Россия, och i presidentval röstar man på Putin. Presidentval är mycket enklare. Partiet som backar Putin är Единая Россия, deras logga är en rysk flagga tillsammans med en slags isbjörn. På deras hemsida kan man se bilder på glada ungdomar, men även sammanbitna politiker som står framför en massa mikrofoner. Detta symboliserar att de är ett bra parti för den ryska ungdomen, men samtidigt så är de professionella och har kostymer och slips och så. Där finns även en bild på en kvinna. Detta symboliserar att alla kvinnor måste rösta på Единая Россия. Missa inte den spännande upplösningen på söndag!

image121


Nu är det slut! Gå bort!

Kommentarer
Postat av: Per

Ahh, din blogg är bra när den uppdateras. Edutainment när den är som bäst. Själv ska jag fira världsaidsdagen genom att inte ha samlag med en endaste syndare.

2007-12-01 @ 19:30:01
URL: http://naifuzan.blogg.se
Postat av: Mufflon

Samma här! Jag ska hålla mig långt borta från all synd idag. Imorgon kväll däremot så ska jag vältra mig i synd tillsammans med Växjös mest usla kättare och gudsförnekare!

2007-12-01 @ 19:44:13
URL: http://salenko.blogg.se
Postat av: Shazbot

Det är jävligt kul att följa sakerna som händer i Venezuela just nu faktiskt. Som du skrev och så fint länkade så sysslar CIA med en jävla massa skit för att få bort Hugominator! Men för nån dag sen sa ju Hugo att de tänker sluta sälja olja till USA om de inte slutar. BIg deal? tänkte jag först, men fan USA får 11% av sin olja från Venezuela! :D Det är ganska jävla mycket för ett så stort land som USA! GO HUGO GO!!

2007-12-03 @ 00:10:08
URL: http://shazbot.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0