Oj vad jag tar ställning!

Jösses vad ni andra skriver mycket! Ni skriver ju alla 3-4 inlägg om dagen känns det som. Jag skriver ett i veckan. Jag skyller på att jag donar så mycket med företaget. När jag började blogga så gjorde jag inget om dagarna, då hade jag inget bättre för mig än att läsa tidningar och nyhetssajter, så jag hade alltid nåt att skriva om. Nu sitter jag och trixar med hemsidan i timmavis, och blir dum i huvudet av hur krångligt och svårt allt är. Jävla sladdar och teknik! Jag är impad av programmerare som faktiskt begriper sånt här. Fast samtidigt är jag rädd för dem, för jag är rädd för sånt jag inte förstår. Och sånt jag är rädd för blir jag arg på! Jävla programmerare! De kommer hit och tar våra jobb och kvinnor, och bygger sina serverparker i våra svenska områden. Stick tillbaka till internet, va!

Oj, ursäkta mig. Jag har fördrivit kvällen med att surfa runt på nationaldemokraternas hemsida, sånt tär på toleransen. Hur som helst så har jag varit duktig med ställningstagandena på sistone. Igår damp det ned ett brev från Svenska Kyrkan med ett bevisdokument på mitt utträde, samt ett guilt trip-brev som upplyste mig om att jag valt att inte längre bidra till kyrkans verksamhet bland människor i nöd, eller till att bevara kyrkobyggnader med kulturhistoriskt värde. Det är rättvis kritik, som jag tar till mig av. Jag känner att jag kan hjälpa människor i nöd genom de vanliga välgörenhetsorganisationerna, utan att behöva gå via någon sekt. Jag vet ännu inte riktigt hur jag kan bidra till bevarandet av kyrkobyggnader med kulturhistoriskt värde, men jag kan ju i alla fall låta bli att pinka in i dem. Mitt andra stolta ställningstagande är att jag har betalat in min medlemsavgift till Republikanska Föreningen. Det känns bra! Hundratjugo kr per år, och vartenda öre går till kampen mot kronan. "Hellre en tia i månaden än en krona på slottet", som RepFs slogan lyder. Jag känner mig redan som en bättre människa!

image43

Avslutningsvis en såndär "dagens låt", som kidsen håller på med nuförtiden.


Dagens låt: Doktor Kosmos - Haschtomte
"Du är en sann rebell och hårdför anarkist
Stat och byråkrater tycker du är jävligt trist
Du tror att du är frontsoldat åt radikalismen
Men du är nyttig idiot åt nyliberalismen
"

Kommentarer
Postat av: Shazbotq

Jag vill inte ge mig in i debatten om kronan med Toams mer, sist blidde han rikigt uppriven, tur att Mats satt emellan oss i bilen på väg hem från skövde. Det kan också vara så att jag egentligen tycker som Tomas, men nu snackar vi inte mer om det. :D Bra skrivit Tömass! Jag diggar bilden som fan. :) Vi borde ha fler ateister :D

2007-08-25 @ 17:25:17
URL: http://shazbot.blogg.se
Postat av: Per

Ett annat citat ur en låttext som hade passat till ditt inlägg vore ju klassikern "Man måste välja sida och man måste ta parti. Man kan inte dra sig undan eller ställa dig bredvid" från "stoppa matchen", som vi ju alla älskar.
Jag ställer mig för övrigt bakom dina ställningstaganden, då jag är för avtrubbad för att göra egna.

2007-08-25 @ 19:10:38
URL: http://naifuzan.blogg.se
Postat av: Mufflon

Tycker mest att det var jag, mats och linus som diskuterade monarkin under bilresan från skövde :). Men det är klart att du egentligen tycker som jag, jag har ju så förbaskat rätt hela tiden!

2007-08-25 @ 23:05:33
URL: http://salenko.blogg.se
Postat av: Ican

Bra sagt Thomas. Jag håller med för att vi ska bli så tjocka och fina.

2007-08-26 @ 07:40:37
URL: http://icans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0